Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 28, 2021

Mitä eurooppalaiseen tietosuojaan kuuluu? Jaksossa tuodaan terveiset IAPP:n Brysselin tietosuojakonferenssista. Käsittelyssä myös tietosuojavaltuutetun toimiston tarkentuneet ohjeistukset tietoturvaloukkausten ilmoituskäytännöistä.

Voit seurata Tietosuojamakasiinia Twitterissä tunnuksella @TSMakasiini. Voit...


Oct 29, 2021

Tietosuojamakasiini juhlistaa podcastille myönnettyä Vuoden Tietoturvailmiö -tunnustusta sekä käy läpi muutamia keskeisiä tietosuojaraportteja. Käsittelyssä IAPP-EY Annual Privacy Governance Report ja tietosuojavaltuutetun toimiston vuosikertomus vuodelta 2020.

IAPP Report

TSV:n vuosikertomus

Voit seurata...


Sep 29, 2021

Miten tietosuoja velvoittaa rekisterinpitäjiä jo ennen kuin henkilötietojen käsittelyä on aloitettu? Voiko yksityisyyttä loukata, vaikka rekisteröityjä ei vielä edes ole? Tässä Tietosuojamakasiinin jaksossa keskustellaan näiden teemojen ohella myös siitä, kuinka Irlannin tietosuojaviranomainen on jälleen...


Aug 23, 2021

Tietosuojarealityä, -psykologiaa ja -resilienssiä! Mitä muuta Tietosuojamakasiini-podcastin Hanna ja Hannu ovat oppineet tehdessään podcastia tietosuojan ruuhkavuosina? Voit seurata Tietosuojamakasiinia Twitterissä tunnuksella @TSMakasiini. Voit myös lähettää meille palautetta...


Aug 2, 2021

Jaksossa käsitellään aiheita, jotka tietosuoja-asiantuntijan kannattaa ottaa työpöydälle, kun lomat on pidetty. Esillä ovat mm. henkilötietojen kansainväliset siirrot, Traficomin evästeohjeluonnos sekä työelämän tietosuojalain uudistaminen.

Voit seurata Tietosuojamakasiinia Twitterissä @TSMakasiini....